Al even geleden waren we begonnen met een nieuw project, de bouw van het Office-House op het vasteland.  Nu is het tijd om te melden dat het gebouw, met het gereed komen van de volledig ingerichte keuken, als opgeleverd kan worden beschouwd.

Het gebouw huisvest het kantoor van de zuster-stichting, alsmede het archief en lokale opslag. Het pand is tevens bedoeld voor meetings en heeft een aantal kamers voor tijdelijke huisvesting voor studenten van Jinack, die op het vasteland een studie volgen.

De eerste twee studentes; Isatoe Jallow (18) en Isatou Manneh (22): respectievelijk student laatste fase middelbare school   op de Brufut Senior Secondary school en student verpleegkunde,: nurse attendant bij Bundung maternal and child health center, zijn nu beidenwoonachtig op deze locatie.

We zijn verheugd dat deze locatie, met de beschreven functies, een verdere steun is aan de situatie van de inwoners van het eiland Jinack.

Dit project wordt (en werd) uitgevoerd met medewerking van de Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling; De NCDO, Wilde Ganzen, ASN Foundation en vele andere stichtingen, bedrijven, organisaties en particulieren.